Home

iStock_000011218631_ExtraSmall

Kendall Mason wil graag businesspartner van iedere ondernemer zijn. En zoals het een goede partner betaamt: we zijn altijd eerlijk tegen je. Ook als het over arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid gaat. Werk je in de bouw en gaat 30% van je inkomen naar arbeidsongeschiktheid? Heb je een medisch verleden en daardoor beperkende voorwaarden? Of geen vrijheid om je eigen leveringsvoorwaarden te hanteren? Praat eens met een adviseur die maatwerk levert en jou gewoon laat ondernemen.

Een stevig fundament
Eenmanszaak, VOF of BV? Kendall Mason gelooft in een solide ‘verzekeringsfundament’ onder elk type onderneming. Dat is ook de reden dat wij continu maatwerk leveren, passende oplossingen zoeken en (misschien wel het belangrijkste) nieuwe producten ontwikkelen. Iedere situatie is anders en vraagt om creativiteit. Stilstand is in dit geval daadwerkelijk achteruitgang!

Kendall Mason helpt jou in 3 stappen met je bedrijfscontinuïteit

Stap 1
Bespreek jouw specifieke situatie met je adviseur. Welke type verzekering(en) zoek je en wat is je budget?

Stap 2
Vind je bijvoorbeeld een uitgebreide AOV te prijzig? Vraag je adviseur dan naar alternatieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een verzekering die uitkeert in het geval van blijvende invaliditeit, een ernstige ziekte of een combinatie van beide. Je hebt een minder uitgebreide AOV dekking, maar ook een aanzienlijk lagere premie en altijd heldere voorwaarden.

Stap 3
Wanneer het risico op arbeidsongeschiktheid eenmaal is afgedekt, is een laatste stap de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zul je net zien: je bent en blijft gezond, maar je moet torenhoge (juridische) kosten maken vanwege een beroepsfout. Helemaal niet nodig. Juist op dit gebied is de laatste tijd veel veranderd, vooral in jouw voordeel:

  • Je hebt geen eigen risico bij schade
  • Je hebt vrijheid in je leveringsvoorwaarden
  • De premies dalen door collectiviteitskortingen

Goed verzekeren is maatwerk

Ondernemen is risico’s nemen én afdekken. Dat hoeven we jou als ondernemer niet te vertellen. Vraag je adviseur naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Een goed adviseur levert maatwerk en biedt jou dat solide verzekeringsfundament, waarop jij gerust aan je business kunt bouwen. Daarvoor zijn we tenslotte partners.

AovXL & bavXL zijn onderdelen van Kendall Mason

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s